Szeretetkönyv

Szeretetkönyv

  • Post Author:

Egy remek lehetőség keretein belül került a kezembe ez a könyv. Már a címe is megfogott, tudtam, hogy ez nem “csak” egy receptkönyv lesz. Hiába arra kértek a lányok, hogy szakmai szemmel nézzem, nem tudtam csak táplálkozási tanácsadóként lapozgatni… anyaként, nőként is fantasztikus ötleteket és biztató szavakat kaptam.

👧🏼ANYAként visszaigazolást kaptam, bármiféle híres módszer megnevezése nélkül, hogy igenis fontos bevonni a gyerekeket a házimunkába, a konyhai praktikákba. Persze szigorúan életkornak megfelelően. ✌🏽Légrádi Ildikó pszichológiai szempontból számos élethelyzetet említ, amelyekben valljuk meg őszintén, mindannyian bizonytalanok vagyunk. Hasznos és követhető tanácsokkal tarkított olvasmány kúszik a receptek közé, kár, hogy nem hamarabb született meg a könyv. 🤍 Ildikó honlapján további hasznos dolgot találhattok: https://www.boldogsagterapia.hu 

👩🏽NŐként… akinek pajzsmirigy és IR-problémái vannak, kifejezetten örültem a mentes recepteknek. Mert ezekből sosem elég. De ami a lényeg. Akár csak most derült ki rólad, hogy kicsit jobban oda kell figyelmed a konyhában, vagy akár már évtizedek vannak mögötted ezen az úton, mindenképpen részletes segítséget kapsz.

📝TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓként hálás feladatnak éreztem lapozgatni és áttanulmányozni. Részletes leírások, fantasztikus, könnyű és egyszerű receptek, könnyen beszerezhető hozzávalókkal, ez mind-mind Kiss Mona érdeme! Mert valljuk be, hogy sokszor azért nem állunk neki újat kipróbálni, mert kb. 13 helyről kell beszerezni a hozzávalókat, hogy tényleg jól sikerüljön. https://monakonyhaja.hu
 
Egészséges lélekkel, akkor, amikor jól vagyunk, ugye nem nagyon van kedvünk bűnözni? Ez sokat elárul. Életünk ezen része hihetetlenül fontos. Ildikó hozzáértő szavai segítenek megvilágítani 1-1 élethelyzet buktatóit és megoldásait egyszerre.
 
Nagyszerű ajándék Anyának, Apának, leendő szülőknek, Nagyszülőknek, Kereztszülőknek, egészséges életmód rajongóknak. 
 
Itt szerezhetitek be ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️