Mokánszki Lilla vagyok, a Nutrilla megálmodója. Régóta dédelgetett álmom, hogy megosztom másokkal is azt a rendszert, amellyel jómagamnak is segítettem. Olyan rendszert kínálok Neked, amellyel megváltozhat az életed minősége, a táplálkozással kapcsolatos elképzeléseid. Mielőtt tovább mennél, engedd meg kérlek, hogy bemutatkozzam Neked. Neked, aki valamiért ide tévedtél.

Tanulmányaimat a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium reál tagozatos diákjaként kezdtem el, ahol a biológia és kémia kapott nagyobb figyelmet. Figyelemfelkeltő nyílt napjuknak köszönhetően a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán kötöttem ki. Főképp az egészségfejlesztés és élettan tantárgyak nyerték el a tetszésemet, valahogy már ott körvanalazódni látszott, hol és melyik területen fogok tudni igazán kiteljesedni.

Későbbi diplomamunkám a Tudományos Diákköri pályamunkám lett, melynek során egy, a táplálkozástudomány területén elvégzett felmérés eredményeit vizsgáltam. Már ekkor látszott, hogy nagy a baj az egészséges életmóddal kapcsolatban, mennyire különböző attitűdök, mennyire furcsa táplálkozási szokások jellemzik Magyarországon a vizsgált populációt. A későbbiekben elvégeztem egy Wellness és Spa manageri képzést is, ahol nem igazán tudtam elengedni az egészségfejlesztéssel kapcsolatban eresztett gyökereimet, így a képzés végén szintén ilyen területen vizsgálódtam. A záró dolgozatom során a munkahelyi egészségfejlesztés lehetőségeiről állítottam össze egy átfogó képet annak fontosságáról és lehetőségeiről.

Jelenleg sporttáplálkozási –és étrend-kiegészítési tanácsadóként várom azok jelentkezését, akik változtatni szeretnének az életükön. Mivel fiatal felnőtt koromtól kezdve sokáig problémáim voltak a testsúlyommal, tudom, milyen nehéz dönteni. Dönteni arról, hogy változásra van szükséged, hogy valami nincs rendben. Tudom, milyen nehéz összeegyeztetni az egyébként (sok ember szerint) prioritást élvező dolgokkal, mint munka, háztartás, család, gyerekek. Te vagy az első! Te vagy az a pont, ami állandó, ami biztos. Ha Te rendben vagy, akkor tudod ellátni 100%-osan a Rád bízott feladatokat.

Konzultációim során saját tapasztalataimmal igyekszem könnyebbé és kiegyensúlyozottabbá tenni az életedet, kialakítva egy olyan RENDSZERt, amit életvitelszerűen magadévá tudsz tenni. Nem Te vagy az egyetlen, aki testsúlyproblémákkal küzd, akinek hiánybetegsége van, akinek látszik a bőrén a helytelen táplálkozás.

De Te lehetsz az egyetlen, aki tesz azért, hogy ez megváltozzon!

Sok szeretettel és bizalommal fordulok Feléd!

Lillus